Image

De Water WalvisDaar is hij! De enorme Water Walvis, hij is een van de grootste waterdieren die we op dit moment op onze Aarde hebben en hij heeft veel zorg nodig. Het is alleen heel veel werk voor één persoon om er voor te zorgen dus we moeten allemaal samenwerken!

De Water Walvis wil echt met ons mee op het droge land omdat hij zo nieuwsgierig is naar alle mooie dingen die wij hebben gebouwd. Maar het is niet zo makkelijk voor de Water Walvis. Ook al is hij misschien eenzaam, moeten we ervoor zorgen dat hij in de zee blijft.


Adopteer er een

Hoe zorg je voor een Waterwalvis?


De Waterwalvis geniet echt van wat er hier op de droge landen van Nederland gebeurt. Hij kijkt voortdurend over de dijken en wil graag aansluiten bij alle waterdieren en natuurlijk ook bij jou. Hij wenst dat hij een deel van ons dagelijks leven wordt.

 

Image
Image

Maar als we echt voor de Waterwalvis willen zorgen, moeten we ervoor zorgen dat hij niet over de dijken springt, want dat zou niet goed zijn voor ons of voor de Waterwalvis. Als hij bij ons zou komen dan zal hij stranden en omdat hij zo groot en waterig is zou hij ons allemaal wegspoelen.

 

Wil je helpen om ervoor te zorgen dat de Waterwalvis in de zee blijft?Adopteer er een