Image

De WaterolifantDe Waterolifant is een zeer enthousiast en vriendelijk waterdier. Zijn favoriete plek is de stad, hij geniet van de hoeveelheid mensen en alle mooie gebouwen. Hij houdt van alle creativiteit in de stad en grote parken.

Terwijl de Waterolifant geen slechte bedoelingen heeft kan hij soms echt onhandig zijn. Hij gooit altijd veel water rond uit opwinding en als hij loopt vallen er soms veel druppels op straat. 


Adopteer er een

Hoe zorg je voor een waterolifant?


De Waterolifant houdt van de stad. Hij geniet altijd van een wandeling door een nieuwe stad en ontdekt de prachtige zwaailichten die hem altijd opwinden.

Image
Image

Hoewel de Waterolifant geen slechte bedoelingen heeft, maken zijn bezoeken aan de stad altijd een puinhoop. Als hij eenmaal opgewonden is, gooit hij veel water rond en laat hij een pad van overstromingen achter. Al die smalle straatjes waar hij niet doorheen kan en het gebrek aan parken waar hij kan spelen helpen niet.

 

Het verzorgen van de Water Olifant kan voor één persoon lastig zijn. Maar als je samenwerkt met andere mensen kun je er misschien een adopteren! Het beste wat je kunt doen is je tuin en straat waterolifant vriendelijker maken door tegels uit te nemen en een groenere omgeving voor de olifant te maken, zodat het water weg kan stromen.

Image

Kun je je straat/buurt waterolifant vriendelijk maken?Adopteer er een