Image

De WaterneushoornDe Water Neushoorn is een groot maar vriendelijk waterdier. Hij houdt er gewoon van om door steden te wandelen en alle zwaailichten te zien. Terwijl hij het gelukkigste op het platteland is, bezoekt hij ook vaak de stad.

Als het over de grond rolt, blijft er vaak veel water achter. Op het platteland is dit geen probleem omdat de bodem het snel opneemt, maar in de stad is het een lastige situatie.


Adopteer er een

Hoe zorg je voor een waterneushoorn?


De Waterneushoorn rolt graag over de grond. Vooral gras en aarde maken hem gelukkig, want daardoor kan hij zijn ruwe huid krabben en de grond helpt hem om zijn lichaamstemperatuur te reguleren, vooral met deze warme zomers die we de laatste tijd hebben.

Image
Image

De Water Neushoorn houdt van de stad en alle mooie lichten. Daarom kan je ook een waterneushoorn in je buurt hebben. Maar in de stad heeft de water Neushoorn heel weinig oppervlakken waar hij in het gras of de modder kan rollen. De tegels bewegen onder zijn gewicht en dat is ook niet goed voor ons. 

Om de Water Neushoorn te verzorgen is de beste manier om samen te werken met je buren en je straat waterneushoorn vriendelijk te maken. Dit kan je doen door enkele tegels in je tuin of voor je huis of appartement te verwijderen. Je kunt ook proberen contact op te nemen met je gemeente om hen te vragen je te helpen je straat klaar te maken voor de waterneushoorn. 

Image

Kun je je straat waterneushoorn vriendelijk maken?Adopteer er een